97330095
info@larsenautoindretning.dk

Bilindretning

Specialister i indretning af erhvervs- og handicapbiler

Bilindretning til erhverv

Er du håndværker kan det være en god idé at få indrettet din varebil til dine personlige arbejdsgange. Det kan både spare dig tid, da du ikke skal bruge tid på at lede efter dit værktøj og dine materialer, og så gør det også hverdagen noget nemmere. Det handler i mange tilfælde om at holde orden i bilen, så det bliver nemt og overskueligt. Med den rette indretning kan værktøj, maskiner og andet udstyr placeres rigtigt, så det både indretningsmæssigt giver plads, men også så det ergonomisk er nemt at tilgå. 

Hos Larsen Autoindretning er vi specialister i indretning af varevogne. Vi tilbyder beklædning og indretning med Bott, der er kendt for sine højkvalitetsprodukter indenfor reoler, bund, skuffer, beklædning af sider, ophæng mm. Vi sikrer et effektivt og ikke mindst et utrolig sikkert arbejdsmiljø, der sikrer dig den bedste arbejdsgang i din varevogn.  

Vi tilbyder hos Larsen Autoindretning flere forskellige løsninger, når det kommer til indretning af varebiler. Vi tilbyder både standardløsninger og personlige skræddersyede løsninger, hvor udgangspunktet er “alt kan lade sig gøre”.

I brochuren fra Bott er der forslag til indretning efter branche og bilstørrelse.

Brochure Bott Vario3
Standardløsninger

Standardløsninger er tilpasset de forskellige erhverv og bliver alle leveret med gode kvalitetsprodukter fra Bott, som har mange muligheder. 

Skræddersyede løsninger

Sikrer at dine behov bliver opfyldt til punkt og prikke. Alle har forskellige behov, og dem prøver vi altid at opfylde.

Hvilken type erhvervsbil har du?

Vælg din bil og se indretningselementer og eksempler på indretning.

Små varevogne


Selom pladsen kan være træng, så kan du med rette indretning optimere og få plads til det hele.

Mellemstore varevogne

Denne størrelse er utrolig populær til håndværkeren  og har gode indretningsmuligheder.

Store varevogne

Det mobile værksted kan med både maskiner og værktøj fungere og give en god arbejdsdag.

Ladvogne

I ladvognen skal tingene kunne låses inde, så bilen også kan parkeres sikkert. Udnyt ladet og dens muligheder for orden.