97330095
info@larsenautoindretning.dk

Ladvogne

Specialister i indretning af erhvervs- og handicapbiler

Ladvogne og pickups

Ladvogne og pickups har et åbent lastområde, og det giver udfordringer til sikring af lasten og udstyret. bottTainer er elementer tilrettet ladvogne og pickups, som giver dig muligheder for at organisere og sikre din last. bottTainer er en transportkasse, som giver overblik over værktøj, maskiner og smådele i din ladbil – såvel som transportkassen på en enkeltkabine som ved en dobbeltkabine.

Bilindretning af følgende ladvognsmodeller:

Der er udviklet specielle moduler til Toyota, men vi indretter også andre ladvogne. Kontakt os endelig og hør nærmere.

I brochuren fra Bott kan du få et overblik over muligheder for bilindretning i hht. branche og bilstørrelse.

Brochure fra Bott

Elementer til indretning

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

Dobbeltbundsmodul

Udnyt bunden ved at indsæte fuldt udtrækkelige skuffemoduler, så du nemt kan holde styre på værktøjet – og har mulighed for at sikre det under kørslen. Fås med og uden hardtop.

Transportkasse

En transportkasse er den perfekte løsning til ladvognen. Fås i flere modeller med skuffer og store rum til værktøje og udstyr. Med toppunktslåsen er dine materialer forsvarligt og sikkert låst inde.  

Lastsikring

Med en robust bundplade af træ er det muligt at fastgøre ekstra tilbehør, såsom lastsikringsskinner og lastbunde. Alt efter branchen anbefaler vi også en lastsikringsnet/ pressening, som giver tryghed under kørslen.

Lad dig inspirere

Nedenstående er løsninger vi allerede har leveret til tilfredse kunder.
Kontakt os og lad os få en snak om dit behov – mulighederne er mange.