97330095
info@larsenautoindretning.dk

Mellemstore varevogne

Specialister i indretning af erhvervs- og handicapbiler

Den mellemstore varevogn

Den mellemstore varevogn er meget brugt som servicebil og skal  ofte kunne rumme meget værktøj og mange reservedele. men uanset hvilket behov din mellemstore varevogn skal opfylde, så er der mange forskelige løsninger til at skaffe opbevaringsplads i dit mobile værksted. Med bott vario3 bilindretning kan værktøj og materialer anbringes således i din varebil, at du har hurtig og ergonomisk adgang til det hele.

Bilindretning af følgende varevognsmodeller:

Klik på bilmærke og download brochure, hvor du kan se mulighederne:

I den samlede brochure fra Bott kan du få det samlede overblik over muligheder i hht. branche og bilstørrelse.

Brochure fra Bott

Elementer til indretning

Vi prioriterer sikkerheden højt, så bott vario3 er mere end bare reoler. Alle elementer sikrer at værktøj og materialer er sikker placeret under kørslen.
Dette er blot et lille udvalg, kontakt os endelig for at høre mere om dine muligheder.

Reoler

Reolsystemer med alsidige elementer til opdeling af opbevaringsrummet. De kan nemt kombineres efter dit arbejde og dine individuelle behov. Nøgleordene for reolerne er sikkerhed, funktionalitet og perfekt udnyttelse af varerummet.

Surringsstrop og skinne

Surringssikring og strop til fastspænding af elementer, således dine materialer ligger sikkert under kørslen. Surringstrop med og uden automatisk opruldning. Vi kan også montere lassikringsnet i flere forskellige modeller.

Kuffert- og kassesystemer

Kufferter og kasser som passer til reolsystemet, så der er styr på både skruer og dimser. Kasser til sikker opbevaring af eksempelvis spraydåser og patronindsatser. Fås i mange forskellige modeller og er optimeret til mange brancher.

Hylder og borde

Hylder indrettet til eksempelvis dunke. Borde til de mobileværksted med eksempelvis et skruestik. Borde kan leveres opklappelig, således materialebearbejdningen foregår udenfor bilen.

Gulv- og sidebeklædning

Med den rette gulvbeklædning bliver bilen sikker og nem at vedligeholde. Udnyt væggen i bilen. Vægbeklædning af polyproylen eller aluminium. Aluminiumsplade leveres med hulraster til ophængning af kroge og holdere.

Ophæng, kroge m.m.

Forskellige kroge, således alt kan få sin plads og blive sikkert opbevaret under kørsel. Kroge til bl.a. stige, værktøj, gasflaske, slanger. Hold styr på dokumenterne i bilen med en praktisk dokumentholder.

Lad dig inspirere

Nedenstående er billeder af de løsninger vi allerede har lavet.
Måske er der noget der ligner dét, du søger ellers kontakt os endelig.

Snedker

Snedker

El installatør

VVS installatør

Skorstensfejer

Tømrer

Entreprenør

El installatør