97330095
info@larsenautoindretning.dk

Små varevogne

Specialister i indretning af erhvervs- og handicapbiler

 

Små varevogne

Små varebiler er ideelle til bykørsel og ideele til håndværkeren og service sektoren.
Et lavt brændstofforbrug og alligevel en tilstrækkelig lasteevne gør små mobile værksteder, blandt andet kassevogne, til alsidige hjælpere. En ombygning af sådanne køretøjer til mobile værksteder egner sig derfor særligt godt til virksomheder inden for håndværk eller kundeservice.
De små kompakte varebiler kan inddeles under kategorien for servicebiler med en tilladt samlet vægt på op til 3,5 tons og kan køres med et kørekort i Klasse B.

Bilindretning af følgende små varevognsmodeller:

Klik på bilmærket og download brochure.

Download den samlede brochure fra Bott og få et samlet overblik over muligheder alt efter branche og bilstørrelse.

Brochure fra Bott Vario3
 

Elementer til indretning

Bott vario3 bilindretning udmærker sig især ved at den er meget mere end bare reoler i bilen. Med en bilindretning, der er tilpasset individuelt til dine krav, optimerer du arbejdsprocesserne i dit mobile værksted. På grund af den lave vægt sparer du en masse brændstof.
Bott vario tilbyder langt mere tilbehør end her vist. Kontakt os endelig for at høre mere.

Reoler

Reolsystemer med alsidige elementer til opdeling af opbevaringsrummet. De kan nemt kombineres efter dit arbejde og dine individuelle behov. Nøgleorden for reolerne er sikkerhed, funktionalitet og perfekt udnyttelse af varerummet.

 

Surringsstrop og skinne

Surringssikring og strop til fastspæning af elementer, således dine materialer ligger sikkert under kørslen. Surringstrop med og uden automatisk oprulning. Vi kan også montere lastsikringsnet i flere forskellige modeller.

 

Kuffert- og Kassesystemer

Kufferter og kasser som passer ind i reolsystemet, så der er styr på både skruer og dimser.  Kasser til sikker opbevaring af eksempelvis spraydåser og patronindsatser. Fås i mange forskellige modeller og er optimeret til mange brancher.

 

Hylder og borde

Hylder indrettet til eksempelvis dunke. Borde til det mobileværksted med eksempelvis et skruestik. Borde kan leveres opklappelig, således materialebearbejdningen foregår udenfor bilen.

 

Ophæng, kroge mm.

Forskellige kroge, således alt kan få sin plads og blive sikkert opbevaret under kørsel. Kroge til bl.a. stige, værktøj, gasflaske, slanger. Hold styr på dokumenterne i bilen med en praktisk dokumentholder.

 

Gulv og sidebeklædning

Med den rette gulvbelægning bliver bilen sikker og nem at vedligeholde. Udnyt væggen i bilen. Vægbeklædning af polyproylen eller aluminum. Aluminumsplade leveres med hulraster til ophænging af kroge og holdere.

 

Eksempler på indretning

Bliv inspireret af indretninger af små varevogne, som vi tidligere har lavet

Sælger

Sælger

Sælger

Håndværker

Dyrlæge

Dyrlæge

Entreprenør

Entreprenør