97330095
info@larsenautoindretning.dk

Store varevogne

Specialister i indretning af erhvervs- og handicapbiler

Store varevogne

Den største vognklasse af varebiler byder på et maksimalt nytterum og et utal af muligheder for indretning af dit mobile værksted. Den indvendige udbygning med bott vario3 byder optimerer dine arbejdsprocesser og skaber de bedste forudsætninger for effektivt arbejde.Bilindretning af følgende varevognsmodeller:

Klik på bilmærke og download brochure, hvor du kan se mulighederne:

I brochuren fra Bott kan du få det samlede overblik over muligheder for indretning i hht. branche og bilstørrelse.

Brochure fra Bott

Elementer til indretning

Mulighederne for en optimal indretning er mange. Med nedenstående elementer kan vi optimere ned til mindste detalje, men der findes mange flere muligheder eksempelvis signal- og arbejdslys. Kontakt os og lad os få en snak om dine behov

Reoler

Bott vario3 reolsystem er unik. De er udført i aluminium, således din egenvægt mindskes. Der er mange sammensætningsmuligheder og brancheorienterede detaljer, der gør systemet optimalt til alle brancher.

Surringstrop og skinne

Det er vigtigt materialer og værktøj er fastspændt under kørslen. Surringsstrop og skinne til fastspænding af elementer fås med og uden automatisk opruldning. Lassikringsnet fås i flere forskellige modeller.

Kuffert- og kassesystemer

Kuffert og kasser som passer ind i reolsystemet. Det kan være kasser til spraydåser og maling. Eller kufferter til skruer og dimser. Alt bliver organiseret for at optimere arbejsprocesser og sikkerhed.

Hylder og borde

Bott vario3 reolsystem er unik. De er udført i aluminium, således din egenvægt mindskes. Der er mange sammensætningsmuligheder og brancheorienterede detaljer, der gør systemet optimalt til alle brancher.

Gulv- og sidebeklædning

Gulv- og sidebeklædning beskytter din varebil mod slid ved daglig brug og gør det nemmere at holde den ren. Gulvbeklæding i skridsikre materialer, vægbeklædning i aluminium med hulraster til ophæng.

Ophæng, kroge m.m.

Orden, sikkerhed og effektivitet. Få en plads til det hele. Det kan være dokumentholder, stigeholder, papirrulleholder, vandispensersæt, slangeholder, kroge til arbejdstøjet, perfokroge til værktøjet. Ophæng til detaljerne.

Lad dig inspirere

Nedenstående er løsninger vi allerede har leveret. Måske de kan inspirere dig til indretningen af din bil, men vi hjælper også gerne med at optimere til lige præcis dit behov. Kontakt os endelig.

Servicevogn til industri

Servicevogn

Servicevogn

Servicevogn til vindmølleindustrien

Entreprenør

Entreprenør

VVS installatør

El installatør