97330095
info@larsenautoindretning.dk

Handicapbiler

Specialister i indretning af erhvervs- og handicapbiler

Indretning af handicapbiler

Der er mange gode grunde til at få indrettet sin handicapbil, og der findes meget udstyr, der kan gøre hverdagen nemmere og som hjælper dig til fortsat at være mobil.

Mulighederne for at få indrettet en handicapbil er mange og som udgangpunkt kan alt lade sig gøre. Der er stor forskel på de individuelle behov og vi involvere altid dig i processen. For os er det vigtigt, at du får en løsning, der passer dine behov og som kan optimere din hverdag.

Hvilken type bil har du?

Vi har mange års erfaring med indretning af personbiler og minibusser – både selvkøre og chaufførbiler. Vælg din biltype og se hvilke hjælpemidler der bruges til indretningen.

Personbiler

De fleste hjælpemidler kan monteres i næsten alle personbiler, men kontakt os endelig inden du køber bilen, så vi er sikker på den kan opfylde dit behov.

Minibusser – selvkøre

Minibuser er praktiske til også at have kørestolen  med og med bl.a. håndstyret speeder, bremser m.m. kan minibussen indrettes til at du selv kan køre den.

Minibusser – chaufførbil

Minibusser med plads til passager i kørestol.  Minibussen kan udstyres med sikkerheds-udstyr og lift, så det gør det nemt for både chauffør og passager.