97330095
info@larsenautoindretning.dk

Minibusser – chaufførbil

Specialister i indretning af erhvervs- og handicapbiler

Fleksibilitet og mobilitet

En minibus med chauffør – også kaldet en hjælperbus – kan ombygges, så det bliver nemt og behageligt for både dig og din hjælper. Få plads til kørestolen bag i eller ved siden af chaufføren. Eller få drejesæde ved siden af chaufføren, mens kørestolen er forsvarligt fastspændt bag i. Med forskellige hjælpemidler giver din minibus og din hjælper dig muligheder for fleksibilitet og mobilitet.

Afprøvning

Vi laver afprøvninger på din eller vores adresse med vores indrettede demobil.

Vi har et stort udvalg af udstyr og tilbehør som hjælper til at gøre afprøvningen mere fuldendt: Mini-Crossere, kørestole, fastspændingssystemer, aggregater samt en stor kollektion af Recaro specialsæder og støttepuder. Vi kan som oftest fremskaffe relevante personbiler og minibusser indrettet som demobiler. Alle vores afprøvninger er gratis og ikke tidsbestemte.

Kontakt os nu

Produkter til chaufførbilen

Uanset hvilket behov du har, så kan vi indrette din bil, så du får mere frihed og fortsat er mobil.
De rette hjælpemidler hjælper både dig og din hjælper og giver dig større glæde af din bil.

Drejesæder

Drejesæder hjælper dig med at komme på plads i bussen. De er nemme at indstille, så du får den rette plads enten ved siden af chaufføren eller bag i ved øvrige passagerer.

Specialsæder

Specialsæder med komfort og ergonomisk støtte gør køreturen mere behageligt. Elektriske og individuelle indstillingsmuligheder.

Lift

Lifte til at gøre ind- og udstigning endnu nemmere. Forskellige modeller af lifte, både ind- og udvendige. Lifte med fjernstyret automatik og hydraulisk funktion. 

Kran

Kran til at løfte ting ind og ud af bilen. Det kan være kørestolen eller el scooteren, som skal med bag i bilen. Forskellige modeller med forskellige løftekapacitet.

Trinbræt

Trinbræt kan gøre det nemmere at komme ind og ud af bilen, men også nemmere at løfte ting ind og ud af bilen. Trinbræt kan monteres både for, bag og på siden.

Fastspænding

Det er vigtigt kørestolen eller el scooteren er forsvarligt fastspændt under kørslen. Med skinne og stropper i bunden af bilen kan du trygt køre.

Eksempler på chaufførbilen

Nedenstånde viser hjælpermidler vi allerede har monteret i chaufførbiler og er tænkt som inspiration.
Kontakt os endelig, så vi sammen kan finde den bedste løsning til dit behov.

Drejesæde

monteret ved siden af chaufføren

Skinner og stropper

til fastspænding af kørestol

Komfortable sæder

til passagerne

Indvendig lift

med fjernbetjening

Trinbræt

på siden

Udvendig lift

med fjernbetjening

Kørestolsplads

ved siden af chauffør

Specialsæde

ved siden af chaufføren