97330095
info@larsenautoindretning.dk

Drejesæder

Specialister i indretning af erhvervs- og handicapbiler

Drejesæder

Vi har et stort udvalg af drejser til handicapbiler. 

Et drejesæde til en handicapbil er et sæde, der øger komforten og brugervenligheden i en handicapbil. det gør det nemt for brugeren at komme ind og ud af bilen uden at vride ryggen og nemmere at få benene ind og ud. Ind- og udstigning bliver meget nemmere med et sæde, der kan drejes.

Vi kan installere drejesæder i alle slags biler. Alle vore sæder øger sikkerheden og kropsstøtten. Kontakt os endelig ved spørgsmål eller hvis du ønsker at prøve dem af.

Turnout®

Turnout® drejesædet er designet til dem som finder ind- og udstigningen svært eller svært at komme fra kørestol til ind i bilen. Turnout® sædet kan drejes endnu længere ud af bilen og komme endnu tættere på brugeren.  Dette er den enkelste og mest ergonomiske løsning på et drejesæde. Den passer til både chauffør og passager og kan fås med både manuel og elektrisk drejefunktion. 

Turny® 

Turny® serien består af tre muligheder: Evo, Hd/orbit og Low. Turny® sædet er et drejesæde, som kommer helt ud af bilen og kan sænkes helt ned til jorden, så dit skift fra kørestol til bil og omvendt bliver nem. Den kan nemt tilpasses dine behov. Når du har sat dig til rette, trykker ny på en knap og sædet vil dreje ind på plads i bilen. 
Turny® passer til næsten alle bilmodeller.

Autoadapt 6-vejs

6-way base fra Autoadapt er konstrueret med fokus på førerens sikkerhed. Det siger sig selv, at du som kørestolsbruger bør drage fordel af samme sikkerhedsstandarder, som alle andre bilister. Autoadapts 6-way Base er kollisionstestet i henhold til internationale og europæiske køretøjsstandarder. Når du sidder ved rattet, anvender du køretøjets oprindelige sikkerhedsele. Holderen til sikkerhedsselen på 6-way Base er gennem- og kollisionstestet.