97330095
info@larsenautoindretning.dk

Lifte

Specialister i indretning af erhvervs- og handicapbiler

Lifte

For at sikre ind- og udstigningen bliver nem i personbilen, minibussen eller institutionsbussen kan der monteres lifte. Lifte der hurtigt og nemt kan fragte kørestol og el scooter ind i bilen både med og uden passager.

Indvendig lift, folde

Indvendig folde lift sikrer frit udsyn bagud. Platformsmål fra Bredde 720 mm til 900 mm. Længde 1200 mm til 15000 mm. Alle vores indvendige lifte har automastisk afrullestop. 
Der kan tilkøbes trådløs fjernbetjening.

Indvendig lift, hel platform

En stærk, solid platform kørestolslift der er velegnet til plejehjems- og institutionskørsel med kørestolsbruger.

Indvendig lift, split

Når den ikke er i brug, placeres den delte platform parallelt med køretøjets sider, hvilket giver et uhindret udsyn og god adgang.

Svinglift

Svingliften giver mulighed for indstigning gennem skydedøren. Når platformen får gulvniveau i køretøjet, svinger platformen ind i køretøjet. Ud/ind funktionen er elektrisk og op/ned funktionen er hydraulisk.
Kørestolsbrugere kan styre funktionen ved hjælp af den håndholdte fjernbetjening med ledning eller kontakter på liften. Liften har en automatisk ekstern barriere, teleskopiske platforme og gelænder.

Udvendig lift

En udvendig lift giver en maksimal pladsudnyttelse i kabinen. En lift fra DK-lifte er varmgalvaniseret og har automatisk afrulningssikring.
Specifikationerne for en udvendig lift er blandt andet:
Bredden er 1230 millimeter
Nyttemål er 1500 millimeter
Total længde er 1700 millimeter
Mulighed for individuelle mål
Løftekapaciteten er på 500 kg.

Underliggende

Braun UVL underliggende lift. Liften er monteret under bilen. Denne lift giver maksimal plads i kabinen og frit udsyn og nem adgang. Kassetten er helt lukket og vejrfast. Liftens ind og ud sekvens samt afrulningsstoppet styres elektrisk. Op og ned funktionen hydraulisk.
Den underliggende lift kan styres fra den håndholdte fjernbetjening med ledning. Liften har en elektrisk automastisk afrullestop.