97330095
info@larsenautoindretning.dk

Lifte

Specialister i indretning af erhvervs- og handicapbiler

Lifte

For at sikre ind- og udstigningen bliver nem i personbilen, minibussen eller institutionsbussen kan der monteres lifte. Lifte der hurtigt og nemt kan fragte kørestol og el scooter ind i bilen både med og uden passager.

Indvendig lift, folde

Indvendig folde lift sikrer frit udsyn bagud.
Platformsmål fra Bredde 740 mm x Længde 1380 mm.
Kan leveres med fjernbetjening.

Indvendig lift, hel platform

Tekst på vej…

Indvendig lift, split

Tekst på vej

Svinglift

Svingliften giver mulighed for indstigning gennem skydedøren. Når platformen får gulvniveau i køretøjet, svinger platformen ind i køretøjet. Ud/ind funktionen er elektrisk og op/ned funktionen er hydraulisk.
Kørestolsbrugere kan styre funktionen ved hjælp af den håndholdte fjernbetjening med ledning eller kontakter på liften. Liften har en automatisk ekstern barriere, teleskopiske platforme og gelænder.

Udvendig lift

Udvendig lift sparer plads i bilen. Den udvendige lift har en løftekapacietet på 500 kg.

Mål. Bredde 1230 mm x længde 1500 mm.

Underliggende

Braun UVL underliggende lift. Liften er monteret under bilen. Denne lift giver maksimal plads i kabinen og frit udsyn og nem adgang. Kassetten er helt lukket og vejrfast. Liftens ind og ud sekvens samt afrulningsstoppet styres elektrisk. Op og ned funktionen hydraulisk.
Den underliggende lift kan styres fra den håndholdte fjernbetjening med ledning. Liften har en elektrisk automastisk afrullestop.