97330095
info@larsenautoindretning.dk

Specialsæder

Specialister i indretning af erhvervs- og handicapbiler

Specialsæder

Få endnu mere komfort under kørslen.

Specialsæder giver mulighed for yderligere indstillinger til at sikre en komfortabel kørsel.

RECARO Ergomed ES

Endnu mere komfort med de elektriske indstillingsmuligheder og de individuelle muligheder for at justere sidevulsterne. 
Sædet er udformet i stof og fås i farverne sort og lys grå.

RECARO Ergomed Es 2

Samme model som Ergomed Es blot i læder og Dinamica (ruskind).
Sædet fås i flere forskellige farvekombinationer.

RECARO Ortopæd

Ortopædergonomisk og klimatisk er et sandt forbillede. Siddefladen på RECARO Ortopæd kan forlænges ekstraordinært meget, hvilket især kan være en stor aflastning for høje personer.  De særdeles lave sidevulster og den flade sædepude muliggør en komfortabel ind- og udstigning i bilen. Den formidable klimapakke hører til standardudstyret.
Sædet er udformet i enten stof eller læder og fås i et væld af forskellige farvekombinationer, så det passer til bilens stil og interiør.

RECARO Style

Individuelt og tiltrækkende design i en ideel kombination med en ergonomisk korrekt holdning. RECARO Style passer perfekt til de krævende bilister, der ønsker at forblive tro mod deres livsstil – også når di sidder bag rattet. Denne model findes yderligere i en XL udgave, hvor sædet er folænget med 6 cm i sæderyggen.
Sædet er udformet i stof og fås i farverne sort og lys grå.

RECARO Style 2

Samme model som RECARO Style blot i læder og Dinamica (ruskind).
Sædet fås i flere forskelllige farvekombinationer.

Expert S, M og L

Er specielt udviklet for bilister, der er meget ude og køre eksempelvis i forretningsanliggender.  Sædets ergonomi og komfort sørger automatisk for en vis afspænding. De eksemplariske sikkerhedsstandarder og den fordelagtige pris gør ligeledes sædet meget tiltrækkende. 
Ekspert-sædet udmærker sig med markante, justerbare sidestøtter i ryggen og mellemhøje sidevulster på sædebunden. Den giver god støtte ved benene.  Sædet er udformet i enten stof eller læder og fås i et væld af forskellige farvekombinationer.

Specialist S, M, og L

Specialist S, M, L er specielt udviklet for bilister, der er meget ude at køre i eksempelvis i forretningsanliggender. Sædets ergonomi og komfort sørger automatisk for en vis afspænding. De eksemplariske sikkerhedsstandarder og den fordelagtige pris gør ligeledes sædet meget tiltrækkende. 
Dette sæde fås med 3 forskellige sædebunde med sidevulster i forskellige højder. 
Sædet er udformet i enten stof eller læder og fås i et væld af forskellige farvekombinationer.

Chicago

GRAMMER har udviklet et yderst komfortabel varevognssæde med indbygget luftforsyning. En integreret, højtydende og robust kompressor gør det muligt, at indstille det ergonomiske sæde blot ved et enkelt tryk.
Chicago har to justerbare luftkamre i ryggen, hvilket giver optimal lændestøtte. Sædepudens dybde kan indstilles efter kropsbygningen, uafhængigt af ryglænet.
Sædet skal monteres sammen med et konsol passende til den enkelte bilmodel.